Argentinië

Algemene informatie

Argentinië (Spaans: República Argentina) is een republiek in het zuiden van Zuid-Amerika. De totale oppervlakte van het land bedraagt 2.766.889 km2, en daarmee is Argentinië na Brazilië het grootste land van Zuid-Amerika.

    Officiële landstaal Spaans
   Hoofdstad Buenos Aires
   Oppervlakte 2.780.400 km²
   Inwoners 41.769.726 (juli 2011)
   Munteenheid Argentijnse peso (ARS)

Merkregistratie

Een merkregistratie in Argentinië geldt voor 10 jaar. Na afloop van deze termijn kunt u er voor kiezen de registratie opnieuw te verlengen voor een periode van 10 jaar. U heeft de mogelijkheid dit oneindig te doen. Of dit nuttig is in uw situatie is afhankelijk van hoe uw merk momenteel wordt gebruikt. Mocht u hier advies over nodig hebben, contacteer ons dan voor vrijblijvend advies.

 

Kosten

De kosten voor de vernieuwing van een merkregistratie in Argentinië zijn vanaf €995,- voor een merk in 1 klasse inclusief betaling van de officiële taksen. Afhankelijk van het aantal klassen en de locale wet- en regelgeving kunnen de kosten oplopen.

Indien u een specifieke kostenopgave wenst te krijgen, neemt u dan gerust contact op met ons door te klikken op de button hieronder “DIRECT VERNIEUWEN”en vermeld dan graag de relevante gegevens van uw merkregistratie.

 

 

Direct vernieuwen