Australië

Algemene informatie 

Australië (Engels: Australia, van het Latijns australis = zuidelijk; oorspronkelijk werd Australië het “Terra australis incognita” genoemd = het Onbekende Zuidland), is het kleinste van de bewoonde continenten en ligt ten zuidoosten van Azië.

   Officiële landstaal Engels
   Hoofdstad Canberra
   Oppervlakte 7.741.220 km²
   Inwoners 21.766.711 (juli 2011)
   Munteenheid Australische dollar (AUD)

Merkregistratie

Een merkregistratie in Australië geldt voor 10 jaar. Na afloop van deze termijn kunt u er voor kiezen de registratie opnieuw te verlengen voor een periode van 10 jaar. U heeft de mogelijkheid dit oneindig te doen. Of dit nuttig is in uw situatie is afhankelijk van hoe uw merk momenteel wordt gebruikt. Mocht u hier advies over nodig hebben, contacteer ons dan voor vrijblijvend advies.

 Kosten

De kosten voor de vernieuwing van een merkregistratie in Australië zijn bij ons op te vragen voor een merk in 1 klasse inclusief betaling van de officiële taksen. Afhankelijk van het aantal klassen en de locale wet- en regelgeving kunnen de kosten oplopen.

Indien u een specifieke kostenopgave wenst te krijgen, neemt u dan gerust contact op met ons door te klikken op de button hieronder “DIRECT VERNIEUWEN”en vermeld dan graag de relevante gegevens van uw merkregistratie.

Direct vernieuwen