Canada

Algemene informatie 

Tekenend voor de enorme grootte van het land is het feit dat Canada grenst aan zowel de Atlantische, de Stille als de Arctische Oceaan. Ook is het vrijwel even groot als geheel Europa (zonder Rusland). Van oost naar west is de grootste afstand 5514 kilometer en van noord naar zuid 4634 kilometer.

   Officiële landstaal Engels, Frans
   Hoofdstad Ottawa
   Oppervlakte 9.984.670 km²
   Inwoners 34.030.589 (juli 2011)
   Munteenheid Canadese dollar (CAD)

Merkregistratie

Een merkregistratie in Canada geldt voor 10 jaar. Na afloop van deze termijn kunt u er voor kiezen de registratie opnieuw te verlengen voor een periode van 10 jaar. U heeft de mogelijkheid dit oneindig te doen. Of dit nuttig is in uw situatie is afhankelijk van hoe uw merk momenteel wordt gebruikt. Mocht u hier advies over nodig hebben, contacteer ons dan voor vrijblijvend advies.

 

Kosten

De kosten voor de vernieuwing van een merkregistratie in Canada zijn bij ons op te vragen voor een merk in 1 klasse inclusief betaling van de officiële taksen. Afhankelijk van het aantal klassen en de locale wet- en regelgeving kunnen de kosten oplopen.

Indien u een specifieke kostenopgave wenst te krijgen, neemt u dan gerust contact op met ons door te klikken op de button hieronder “DIRECT VERNIEUWEN” en vermeld dan graag de relevante gegevens van uw merkregistratie.

Direct vernieuwen