Frankrijk

 

Algemene informatie

Frankrijk (La France; officieel: République Française) is een republiek in West-Europa. De totale oppervlakte van Frankrijk is 543.965 km2. De grootste afstand van noord naar zuid bedraagt 975 kilometer, ongeveer evenveel als van oost naar west.

   Officiële landstaal Frans
   Hoofdstad Parijs
   Oppervlakte 643.801 km²
   Inwoners 65.312.249 (juli 2011)
   Munteenheid euro (EUR)

Merkregistratie

Een merkregistratie in X geldt voor 10 jaar. Na afloop van deze termijn kunt u er voor kiezen de registratie opnieuw te verlengen voor een periode van 10 jaar. U heeft de mogelijkheid dit oneindig te doen. Of dit nuttig is in uw situatie is afhankelijk van hoe uw merk momenteel wordt gebruikt. Mocht u hier advies over nodig hebben, contacteer ons dan voor vrijblijvend advies.

Kosten

De kosten voor de vernieuwing van een merkregistratie in Frankrijk zijn bij ons op te vragen voor een merk in 1 klasse inclusief betaling van de officiële taksen. Afhankelijk van het aantal klassen en de locale wet- en regelgeving kunnen de kosten oplopen.

Indien u een specifieke kostenopgave wenst te krijgen, neemt u dan gerust contact op met ons door te klikken op de button hieronder “DIRECT VERNIEUWEN” en vermeld dan graag de relevante gegevens van uw merkregistratie.

Direct vernieuwen