Groot-Brittannië

Algemene informatie

Het Verenigd Koninkrijk van Groot-Brittannië en Noord-Ierland is een mogendheid die bestaat uit vier gebieden Engeland, Wales, Schotland en Noord-Ierland.

   Officiële landstaal Engels
   Hoofdstad Londen
   Oppervlakte 242.900 km2
   Inwoners 62.698.362 (juli 2011)
   Munteenheid pond sterling (GBP)

Merkregistratie

Een merkregistratie in Groot-Brittannië geldt voor 10 jaar. Na afloop van deze termijn kunt u er voor kiezen de registratie opnieuw te verlengen voor een periode van 10 jaar. U heeft de mogelijkheid dit oneindig te doen. Of dit nuttig is in uw situatie is afhankelijk van hoe uw merk momenteel wordt gebruikt. Mocht u hier advies over nodig hebben, contacteer ons dan voor vrijblijvend advies.

Kosten

De kosten voor de vernieuwing van een merkregistratie in Groot-Brittannië zijn bij ons op te vragen voor een merk in 1 klasse inclusief betaling van de officiële taksen. Afhankelijk van het aantal klassen en de locale wet- en regelgeving kunnen de kosten oplopen.

Indien u een specifieke kostenopgave wenst te krijgen, neemt u dan gerust contact op met ons door te klikken op de button hieronder “DIRECT VERNIEUWEN” en vermeld dan graag de relevante gegevens van uw merkregistratie.

Direct vernieuwen